top of page

Vertingos LinkedIn funkcijos, apie kurias mažai, kas žino: įdarbinę jas, gausite daugiau naudos




Nors lietuviška LinkedIn bendruomenė atrodo nedidelė ir pažįstama, vis dėlto šiandien čia yra daugiau nei pusę milijono mūsų tautiečių, tad kiekvieno mūsų asmeninis Linkedin profilis atliepia vis daugiau rolių. Dažnai jis tampa mūsų parašu, prisistatymu, pirmuoju įspūdžiu internetinėje erdvėje ar socialinio statuso demonstravimu. Natūralu, kad funkcijos, kurios leidžia profilį būti labiau matomu, išsiskirti ar gelbėja mus tam tikrose situacijose, turi būti įdarbintos. Štai kelios jų, kurios dar nėra tokios populiarios mūsuose:

1. Vardo ir pavardės įgarsinimas. Ši funkcija veikia mobiliojoje programėlėje, ir yra matoma prie Introduction skilties (pieštuko simbolis skirtas skilties korekcijai). Ji ypatingai gelbėja, jei mūsų lietuviškas vardas arba pavardė yra sunkiai ištariami kitakalbiams. Aktyvavus šią funkciją ir įgarsinus vardą ir pavardę, pastebėjau, kad susijungus LinkedIn, nauji pažįstami ją naudoja ir mano vardą ištaria taisyklingai.

Visą tekstą galite skaityti Delfi M360 arba gauti daugiau informacijos prisijungdami prie mano naujienlaiškio prenumeratorių kartą per mėnesį.


bottom of page